:)

Här är vi duktiga och är uppe tidigt :) Följde med Viktor upp på morgonen för han skulle till sin morfar och bygga altan :) nu sitter jag i en stol i solen och tittar när dom jobbar! ;) Vi får väl se om vi hittar på nåt sen :) Skriver senare !

12/8

Vet inte vad jag ska skriva men nu är jag äntligen hos min saknade Viktor och ska vara här över helgen :) Mamma och pappa skulle ha kräftskiva ute vid husvagnen, men dom skulle ha kräftskiva här med o efter som det var länge sen vi sågs ville jag åka hit ^^ . just nu ligger jag i sängen och kollar på "Two and a half man"! Får Även be om ursäkt för min stavning på de senaste inläggen! Skriver från mobilen så har inte riktigt kollat på de ja skrivit ^^ Också att jag inte fått upp alla bilder som jag lovat! Men nu ska vi nog ta o sova! Viktor ska nämligen upp o hjälpa sin morfar i morgon :) NattiNatt !!

Soooova!

Äntligen är jag hemma i min egna säng!! så skönt! men blir inte många dagar här hemma för i helgen åker jag till min pojkvän igen :)


När vi kom hem var jag för en gångskull duktig o packa upp allt på en gång! känder faktiskt skönt o ha de gjort annars blir väskan bara ståendes där :)
Sen kom min saknade älskling hit en stund! men var ju förtåss tvungen o åka hem efter som han ska upp o joobba i morgon stackaren :( ♥♥

I morgon tänkte jag fixa lite hemma o städa o lägga upp bilder som jag lovat här på bloggen!
Kommer även bilder från Stockholm i Finland :) !!

Men nu blir det sängen ! gotnatt allihop! ♥

Snart!

Äntligen är vi på väg hem! Är helt slut i hela kroppen av att gå så mkt! Men nu är vi snart i norrköping och det betyder att det inte är långt kvar!:) Blir hem och packa upp och duscha! Sen kommer min pojke o hälsar på en stund hoppas jag!:) Hej så länge!

Mat dax i stockholm

Ännu en dag i Stockholm och idag blev det att gå på gamla stan :) mysigt! Just nu hamna vi på en pizzeria och ska äta lite, sen blir det att gå i lite affärer :) Skriver sen!

Stockholm!

Har varit på släkt träffen i Finland och nu stanna vi i stockholm. Har varit kul o träffa lite folk i Finland som man inte träffar så ofta :) Bilder kommer! Idag har vi varit på Vasa museet och gått runt på skansen :) helt okej! Nu är jag jätte trött o ska lägga mig i sängen! Får se vad vi hittar på i morgon:)

Dålig!

är så grymt dålig på att uppdatera på senaste tiden ! får bli en bättring tkr jag! tänkte att ja kunde slänga upp bilderna från Öland lite snabbt :) för nu är det så att idag ska vi åka till Finland, så kommer inte kunna lägga upp nåt då på en vecka nästan igen! .. här är lite bilder :)Mer bilder från Öland kommer! Kommer nog oxå lägga upp bilder frå båten och när vi är i Stockholm sen ! :)
Ha de bra :D ♥

RSS 2.0